Arijan Gorički boksa u Zagrebu protiv Caril Herrera, podržite ga …

ARIJAN “ARCHIE” GORIČKI PROTIV CARIL “El Raton El Gallito del Cerro” HERRERA NA VELESAJMU – PAVILJON 18, ZAGREB, HRVATSKA 25.OŽUJKA

‘Archie’ (13-2, 6 KOs) dolazi iz poraza protiv Luis Millana iz Venecuele u Bilankuša Areni, Solin, Hrvatskoj u prosincu 2022. Borba u kojoj mu je napukla vilica, zbog čega ga trener nije pustio u 6.rundu.

Arijan Gorički, 25, je spreman boriti se na velesajmu – Paviljon 18, Zagreb, Hrvatska.

Caril Herrera (42-6, 25 KOs) je iskusan boksač, kao profesionalac ima 48 borbi od kojih je 42 pobijedio. Iznimno je jak, što pokazuje i njegov rekord, u 42 pobjede, od kojih 25 nije stiglo do posljednjeg gonga. Kao i svi boksači iz Južne Amerike, Herrera ima srce i volju za pobjedom. Herrera je iskusan boksač te Urugvajska boksačka legenda.

Arijan Gorički

“Ovo nije borba na koju sam htio. Htio sam ispraviti svoje pogreške i odma napraviti revanš s Luis Millanom, nažalost oni čekaju bolju ponudu a ja ne mogu čekati njih da se odluče. Želim tu borbu što je prije moguće i ispraviti rezultat.” rekao je Gorički. “Dobili smo iskusnog i opasnog protivnika. Od početka karijere nisam netko tko želi lagane borbe, želim se testirati u tome je bit sporta. Kada nisam mogao boksati odma s Millanom, Herrera je bio dostupan i prihvatio borbu.”

 

“Jedva čekam vratiti se u ring i pokazati novu verziju sebe, Goricki 2.0.“, rekao je Gorički. “Drago mi je najaviti da smo u tim doveli 2 stručna lica, Gorana Tepšića i fizioterapeuta Tomu Oršanića, vjerujem da sa trenutnim timom nebo je granica i da će moje vrijeme tek sada doći. Prije sam uvijek bio pretreniran i iscrpljen od same organizacije borbe, sa novim timom to se više neće dogoditi te se mogu samo posvetiti boksu a ne brinuti oko organizacije borbe kao što sam morao do sada.”

 

“Želio bih zahvaliti svom timu, prijateljima i sponzorima koji su uz mene kroz kišu i sunce. S trenutnim timom samo će sunce sijati.”, napisao je Gorički na svom instagram profilu.