Besplatne pripreme za državnu maturu za maturante iz Samobora

Side view of a group of young students writing notes in the classroom

Grad Samobor osigurao je za sve zainteresirane maturante iz Samobora besplatne pripreme za državnu maturu iz predmeta matematika (razina A i B) i fizika. Pripreme za državnu maturu provodit će se uživo u učionicama srednjih samoborskih škola tijekom proljetnih praznika i vikendom, a predavači su iskusni nastavnici koji znaju sve o državnoj maturi.

Svi zainteresirani maturanti koji pohađaju srednje škole u Samoboru: Gimnaziju Antun Gustav Matoš, Ekonomsku, trgovačku i ugostiteljsku školu i Srednju strukovnu školu Samobor svoje sudjelovanje u besplatnim pripremama za državnu maturu trebaju prijaviti u školi ispitnom koordinatora, a svi ostali maturanti iz Samobora koji srednju školu pohađaju u Zagrebu ili drugom gradu trebaju se javiti u POU Samobor na e-mail pou.obrazovanje@samobor.hr do 10. ožujka 2023. godine.

Prilikom prijave maturanti trebaju navesti svoje osobne podatke, ime prezime, e-mail adresu, broj mobitela, naziv škole koju pohađaju te predmet iz kojeg žele besplatne pripreme (MATEMATIKA A i B RAZINA I FIZIKA).

Nakon što završe prijave zainteresiranih maturanata formirat će se grupe te će svi koji će sudjelovati u besplatnim pripremama biti obaviješteni o točnim terminima i mjestu održavanja priprema. Grad Samobor besplatne pripreme za maturante osigurava u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Samobor i srednjim školama u Samoboru.

Informacije vezane za besplatne pripreme za državnu maturu pratite na www.samobor.hr