Brdovec: u dimu se ugušila i smrtno stradala jedna osoba!?

U Brdovcu je u ulici Roka Balje danas ujutro izbio požar u kojem je jedna osoba gušenjem  smrtno stradala. U tijeku je policijski očevid te se još uvijek ne zna iz kojeg je razloga buknuo požar.

Susjedi su ugasili požar koji nije bio veliki, no u kući je bila velika koncentracija dima od kojeg se žrtva i vjerojatno ugušila, a kako se radio o nepokretnoj osobi čini se da nije mogla pobjeći iz kuće. Na mjesto nesreće izašli su vatrogasci Središnje postrojbe Vatrogasne zajednice Brdovec kao i kriminalistička policija.

Što je gorjelo i zbog čega tolika koncentracija dima utvrditi će istraga koja je u tijeku.

Objava na društvenim mrežama: Vatrogasci Vukovo Selo:

Intervencija- dojava ŽVOC-a da iz kuće u Brdovcu ulica Roka Balje izlazi gusti dim i da se unutra nalazi nepokretna osoba, odlazimo na mjesto događaja i utvrđujemo da su susjedi pomoću S 9 aparata ugasili požar. Opremljeni IZO aparatima i termo kamerom zajedno sa djelatnicima HMP ulazimo u kuću i nalazimo osobu na krevetu. Djelatnici HMP započinju reanimaciju ali osoba nije davala znakove života. Od strane djelatnika HMP proglašena je smrt. Nakon što smo se uvjerili da za našim daljnjim djelovanjem nije bilo potrebe, vraćamo se u vatrogasnu postrojbu. Od ostalih vatrogasnih postrojbi bili su prisutni Dvd Brdovec Vatrogasci , DVD Zdenci Brdovečki , DVD Drenje Brdovečko . Policija je bila prisutna.🚒