Deceuninck pruža sigurnost i stabilnost radnog mjesta uz mogućnost napredovanja

Idealan radni dan je onaj u kojem postoji balans između zadanog i spontanog posla

Danas, u izazovnom tržišnom okruženju, sigurnost i stabilnost radnog mjesta posebno je dragocjena. Pritom je jednako važno pronaći balans između očekivanja poslodavaca s jedne te djelatnika s druge strane, jer uz poticajne radne uvjete zaposlenici danas jednako traže i cijene ugodnu radnu atmosferu.

Deceuninck, jedan od vodećih svjetskih proizvođača PVC profila za prozore i vrata koji u Hrvatskoj posluje od 2004. godine, prema iskustvima svojih djelatnika osluškuje njihove potrebe i ulaže u zadovoljstvo na radnom mjestu.

„Za mene je idealan radni dan onaj u kojem postoji balans između zadanog i spontanog posla, dobra i ugodna atmosfera na poslu i osjećaj zadovoljstva obavljenim radom za taj dan“, kaže Luka koji radi u proizvodnji gdje svaki radni dan započinje kratkim sastankom i dogovorom s voditeljem smjene.

„Ujutro dođem 10 minuta prije radnog vremena, popijem kavu, dogovorim se sa šefom što radimo taj dan. Zatim slažemo stroj i krećemo s proizvodnjom. Nakon dva sata proizvodnje dođe pauza pa šef plati kavu“,  priča Domagoj koji je također dio proizvodnog tima.

Deceuninck je u Hrvatskoj nedavno otvorio novi poslovno-proizvodni pogon u Donjoj Bistri gdje je objedinio sve svoje poslovne procese na jednom mjestu, ali i zaposlenike koji su do sada radili na tri odvojene lokacije. I ovaj poslovni iskorak, djelatnici Deceunincka navode kao pozitivan doprinos učinkovitosti u poslu, ali i radnoj atmosferi.

„S uvjetima rada smo se popeli na višu stepenicu selidbom na novu lokaciju u novoizgrađenom skladištu“, kaže Filip, koji važnim ističe i brigu o sigurnosti i zaštiti na radu koja je u Deceunincku na visokoj razini, jer kako navodi, poslodavac im kontinuirano omogućuje najkvalitetniju zaštitnu odjeću, obuću i nužnu opremu.

Uz sigurnost na radnom mjestu, cijene i dugoročnu sigurnost zaposlenja u Deceunincku gdje svatko tko odgovorno obavlja svoj posao ima sigurnu budućnost te brojne mogućnosti usavršavanja i napredovanja u timu.

„Zbog svojih pozitivnih iskustava rado bih preporučio Deceuninck kao poželjnog poslodavca jer svatko može napredovati uz pokazano znanje i zalaganje“, kaže Luka.

Dodatno, kao prednost ističu dobru komunikaciju između različitih timova unutar kompanije te uprave i zaposlenika, kao i prilike za interna druženja tijekom godine.

„Super je da nismo izolirani jedni od drugih, već smo zajedno kao prava firma, a svi se najviše veselimo godišnjim team buildinzima i domjencima kada se svi zajedno družimo i zabavljamo“, zaključuje Luka.