IZVJEŠĆE O PRIKUPLJENIM SREDSTVIMA U AKCIJI „BRDOVEC ZA BANOVINU“ DO SADA PRIKUPLJENO VIŠE OD 128 TISUĆA KUNA

Dana 29.12.2020. za mnoge obitelji na Banovini u par sekundi život je potpuno promijenjen. Izgubili su svoje domove, svoj dotadašnji život. Jedna od njih je i obitelj Batinić iz Strašnika koja je ostala bez ionako skromnog doma. Zahvaljujući vama, poštovane mještanke i mještani općine Brdovec, izgradit ćemo im obiteljsku kuću, novi dom za majku, oca i dvije djevojčice. S njihovom situacijom već ste putem medija upoznati, pa nećemo ponavljati, već samo iznijeti najnovije informacije, odnosno tijek ovog projekta.

Do sada, odnosno do 28.3.2021. godine, je putem vaših uplata prikupljeno 128.175,22 kn, na čemu vam iskreno zahvaljujemo uz napomenu da se uplate novčanog priloga i dalje mogu vršiti. Nemjerljiv je doprinos i dobra volja naših poduzetnika koji su se javili i spremni su na dobrovoljnoj osnovi donirati radove i materijal za izgradnju objekta. Upućujemo poziv i ostalim poduzetnicima na odaziv i uključivanje u ovu humanu akciju u vidu donacije materijala i radova na ovom objektu.

Naime, za ovu novu obiteljsku kuću izrađeno je idejno rješenje, elaborat za rušenje postojeće građevine te su zatraženi posebni uvjeti građenja, a po dobivanju istih, napravit će se glavni projekt na temelju kojeg će se zatražiti građevinska dozvola kako bi gradnja mogla započeti.

Drago nam je što smo, poštovane mještanke i mještani, zajednički pokrenuli ovaj projekt čija realizacija je u tijeku i čijim će završetkom  jednoj mladoj obitelji osigurati opet topao i siguran dom.