“Kaštelansko dječje kazalište Škatula” gostuje u Zaprešiću

Povodom proslave Dana grada Zaprešića, u goste nam dolaze mali glumci naši prijatelji “Kaštelanskog dječjeg kazališta Škatula” pod vodstvom Ljiljane Garbati s predstavom “Biseri prosuti morem” koju će igrati u Vršilnici u nedjelju 15. 10 u 11,00 h.

“Biseri prosuti morem” priča je o ljepoti grada Kaštela. Zaljubljenost mašte i povijesti koja poziva na istraživanje. Budi svijest o štovanju tradicije, svijest o ljepoti i prolaznosti te pruža utjehu ostavljenu u vremenu iza nas… i vremenu ispred nas.

ULAZ JE SLOBODAN.

 

Pozivamo Vas na predstavu, a predstavnike medija molim da popratite ovaj događaj kako bi informacija doprijela do naših građana.

Max teatar iz Zaprešića i Kaštelansko dječje kazališta njeguju prijateljstvo Gradova prijatelja (Grad Kaštela i Grad Zaprešić su gradovi prijatelji) tako da povezujemo djecu koja vole i uživaju u čaroliji glume na način da Zaprešić ljeti gostuje u Kaštelima, a mali Kaštelani dolaze nam u goste u  listopadu u Zaprešić povodom Dana grada.  Djeca su smještena u obiteljima djece i na taj način se mogu kvalitetnije i  bolje upoznati i družiti. Gostovanje naših prijatelja iz Kaštela bit će realizirano u suradnji s Gradom Zaprešićem i Turističkom zajednicom Grada Zaprešića.

Max teatar je ove godine gostovao u Kaštelima čak tri puta!!! Osim suradnje s glumačkim dramskim studijem ostvarili  smo i suradnju s Turističkom zajednicom grada Kaštela i s udrugom KOM-a (Kaštelanska organizacija mladih) tako da smo s Kazališnom družinom Max teatra (profesionalne kazališne predstave) u Kaštelima gostovali u svibnju na smotri Kaštel mali s predstavom za djecu “Veseli Balogov cirkus”,  te u sklopu Dana legende o Miljenku i Dobrili u kolovozu s predstavom “Romanca o tri ljubavi”.

https://www.kastela.org/novosti/kultura/73232-odrzana-predstava-romanca-o-tri-ljubavi-u-izvedbi-max-teatra-iz-zapresica

https://www.kastela.org/novosti/aktualnosti/71007-zapocinje-kastel-mali-jedinstven-program-namijenjen-djeci

https://www.kastela.org/novosti/aktualnosti/73553-mali-kastelani-na-manifestaciji-dica-gradu-s-ljubavlju-predstavili-bogat-glazbeno-scenski-program