KOŽIĆ SVE OŠTRIJI: Tko o čemu Zmajlović o poštenju!

 

 

“Meštar od afera” Mihael Zmajlović glasa protiv gradnje škola, a obećava jednosmjensku nastavu u Zagrebačkoj županiji

 

ZAGREB, 21. svibnja 2021. – Ako se pitate što je Mihael Zmajlović radio proteklih godinu dana od kada je izgubio saborski mandat, sada konačno imate odgovor. Smišljao nepostojeće afere kojima je čak osobno davao zvučna imena kako bi imao s čim napadati župana Stjepana Kožića koji je dva puta jednoglasno izabran za župana na Županijskoj skupštini,  tri puta na direktnim izborima odnio pobjedu u prvom krugu, a pobjedu će ostvariti i u nedjelju 30. svibnja – poručuju iz Stožera koalicije župana Stjepana Kožića.

 

U tri godine ministarskog mandata Mihael Zmajlović ponio je prestižnu titulu “meštra od afera”, a u preostalim godinama u Saboru nije se niti jednom založio za stanovnike Zagrebačke županije, već je putovao Rusijom, Francuskom, Španjolskom i ostatkom Europe, dok je Kožić gradio škole, dvorane i gospodarske zone te pomogao razvoj poljoprivrede Zagrebačke županije.

 

Umjesto insceniranih afera u režiji Mihaela Zmajlovića možda bi bilo bolje pobrojati njegova neizvediva predizborima obećanja. Na primjer: obećao je sjedište Županije premjestiti u Veliku Goricu, za što je potrebna izmjena zakona i većina u Saboru RH.

– Imate li većinu u Saboru gospodine Zmajloviću ili je ovo samo jedan u nizu vaših spinova? – pitaju se u Stožeru.

 

“Nemam se namjeru sučeljavati s gospodinom Zmajlovićem, kojem priznajem da je vješt govornik i vrstan manipulator, ali uspoređivanje mog i njegovog rada i programa je nemoguća misija”, izjavio je župan Stjepan Kožić te podsjetio da ga je nedavno javno napao da je “spiskao novce” na školske objekte, a sada obećava nastavu u jednoj smjeni.

“Zajedno sa svojim kolegama iz SDP- a na sjednici Županijske skupštine dignuo je ruku protiv gradnje 13 školskih objekata. Očito misli organizirati nastavu pod vedrim nebom. O čemu bismo nas dvoje mogli razgovarati? Pa mi smo dva potpuno različita svijeta – jedan radnik, drugi manipulator”, poručio je Kožić.