NK Sutla – Laduč – NK Lekenik 4:1

U 6. kolu 4 HNL SREDIŠTE B – domaćin NK Sutla-Laduč dočekao je goste iz Lekenika. Domaćin je ušao u utakmicu pomalo rezervirano u utakmicu, pa je prvih 15 minuta utakmice pripalo gostima i to je bilo sve što su gosti uspjeli napraviti u ovoj utakmici.

Nakon tih prvih 15 minuta, dominaciju i kontrolu nad utakmicom preuzimaju domaćini te prvo Matija Šoštarić u 23. minuti pogađa za 1:0. Nakon toga Jurica Remenar u 34. minuti utakmice povisuje na 2:0.

U drugom poluvremenu raspoloženi Nikola Štok povisuje na 3:0, a u 87. minuti drugim svojim golom i četvrtim na utakmici povisuje na 4:0. Čast gostiju spašava zgoditkom Luka Bunjevčević u 87. minuti.

Domaći trener Davor Debogović pohvalio je svoju ekipu koja ide prema zamišljenoj igri, a kombinacija mladih i iskusnih igrača očigledno sve više daje rezultata, tako da su gledatelji otišli kućama zadovoljni prikazanom igrom i naravno rezultatom.

Utakmicu možete u cijelosti ovdje pogledati, a komentator utakmice je Bernard Jakovina. Izjave nakon utakmice su dali dvostruki strijelac Nikola Štok i trener domaćina Davor Debogović.