Održano 2. „After summer minglanje“ u Humu na Sutli

Humska udruga mladih Udruga „Mala sredina“

U organizaciji Humske udruge mladih i Udruge „Mala sredina“ održano je drugo izdanje „After summer minglanja“. Zabavni sadržaji za velike i male u parku kod škole u Humu na Sutli privukli su brojne posjetitelje svih dobnih skupina. Mališani su uživali u facepaintingu, napuhancima, frizurama i tetovažama, a neki su se okušali i u plesanju limba. Za izvrsnu atmosferu pobrinula se naša humska DJ-ica CHЯIS SHΞLУ, a nastupio je i popularni ToMa. U kutku „Zdrava&Fit“ moglo se saznati više o vježbanju, prednostima masaže, te napraviti dubinsku analizu kože lica.

Nitko nije kući otišao bez neke instalacije od balona za što se pobrinuo klaun Balonko, kao ni bez fotografije s našeg photobootha. I ovoga puta na tomboli se mogla osvojiti neka od 50 vrijednih nagrada. Manifestaciju je posjetio i predsjednik Općinskog vijeća Općine Hum na Sutli Mario Antonić te pozdravio sve u ime pokrovitelja događanja Općine Hum na Sutli, pohvalio organizaciju i samu ideju za održavanjem ovakve manifestacije u Humu na Sutli te obećao daljnju podršku Općine u realizaciji takvih sadržaja za djecu, mlade i mlade obitelji.

Da se ovo događanje realizira omogućili su naši sponzori Vetropack Straža d.d., BDF Servis d.o.o., Aqua Vivae, Pivnica Cantina, BK Detailing, Patrik Lugarić, Frizerski salon Tin, Salon Suzana, Fiziokičmica, Salon Sandra, Optana, SANJA CAKES & CO, drveni_ mirisi_hr, Društvo za kajkavsko kulturno stvaralaštvo Krapina, Kozmetički salon „Miris, dodir, osmijeh“, Paulina Bogović – viši savjetnik Be Fit team, Optika Anita, Oriflame, Girly Fitness, Unifit, My Wonderland, Autoservis Cverlin j.d.o.o. te medijski pokrovitelji Radio Hrvatsko zagorje Krapina i Radio Stubica.

 

Zahvaljujemo i OŠ Viktora Kovačića, Dječjem vrtiću „Balončica“, DVD-u Straža, DVD-u Prišlin, Davoru Cerovskom te Stanku Halužanu kao i svim volonterima. Humska udruga mladih i Udruga „Mala sredina“ nastavljaju suradnju i već rade na stvaranju novih ideja i događanja.