Otvoren postupak javne nabave za gradski prijevoz – Osigurani svi uvjeti za besplatan javni gradski prijevoz na području Samobora

Kao što je bilo i najavljeno, Grad Samobor osigurat će svim svojim građanima besplatan javni gradski prijevoz.

U četvrtak, 15. travnja na prethodno savjetovanje s javnošću javno je objavljena kompletna dokumentacija o nabavi i troškovnik za postupak nabave usluga komunalnog linijskog prijevoza putnika na području grada Samobora.

Svi zainteresirani mogu preuzeti dokumentaciju o nabavi na Elektroničkom oglasniku javne nabave na poveznici:

https://eojn.nn.hr/SPIN/APPLICATION/IPN/DocumentManagement/DokumentPodaciFrm.aspx?id=4993500. Isto je objavljeno i na Internet stranici Grada Samobora, na poveznici: https://www.samobor.hr/dokumenti?catID=182.

Prethodno savjetovanje traje do 23. travnja, do kad se mogu predati sve primjedbe i prijedlozi na dokumentaciju. Nakon isteka roka prethodnog savjetovanja Grad Samobor će razmotriti sve pristigle primjedbe i prijedloge te započeti postupak javne nabave velike vrijednosti objavom u Elektroničkom oglasniku javne nabave i Službenom listu EU.

Grad Samobor je inzistirao na standardima kvalitete autobusa i poštivanju voznog reda sukladno potrebama građana za koje će gradski prijevoz biti besplatan, jer će trošak prijevoza podmirivati Grad temeljem ugovora o javnoj nabavi usluga komunalnog linijskog prijevoza putnika na području grada Samobora.“, istaknuo je zamjenik gradonačelnika Željko Stanec.