Počinje LJETO KOD BANA, a otvara ga jedinstvena Konstrakta!

Ljetna druženja na otvorenom uz svirke uživo u jedinstvenom kompleksu Novih dvora bana Jelačića

Voliš li više opuštanje u mreži u debelom hladu uz laganu glazbu u pozadini ili ti je ipak draže plesanje uz pozornicu dok bend svira tvoju najdražu stvar? Što god je tvoj odabir, LJETO KOD BANA to nudi; zato se ovoga srpnja uputi u našu ljetnu oazu za opuštanje i zabavu u Novim dvorima bana Jelačića u Zaprešiću!

 

Prošle smo godine započeli ljetna druženja ispred Vršilnice i uživali u sjajnoj energiji i raspoloženju te je odmah postalo jasno kako će LJETO KOD BANA postati tradicija!

Ove godine nastavljamo u istom tonu i garantiramo sjajne večeri obojane odličnom glazbom i dane prošarane vođenim tematskim šetnjama i radionicama za najmlađe. Ako ne ideš na more, naša zelena oaza nudi ti odmor od radne svakodnevice, a svima vama koji planirate na Jadran, nudimo najbolje zagrijavanje za lude ljetne večeri na obali.

LJETO KOD BANA otvara jedinstvena Konstrakta koja će sa svojim bendom Zemlja Gruva naš ljetni đir začiniti kombinacijom duba, reggae, funk i soul ritmova! Slijede francuska i latino večer koju donose Jall Aux Yeux i AireAlto, a potom i veliko finale uz Cinkuše, The Kazetofon i Hrvoja Sudara & Patrick Walker duo.

Tradicionalnim kvizom na otvorenom ponovno okupljamo sve kvizaše da odmjere snage u znanju, a priču o Zaprešiću, Novim dvorima i povijesti ovoga kraja možete čuti u vođenim  tematskim turama i šetnjama gradom. Naše najmlađe vodimo na putovanje u prošlost gdje će na imanju bana Jelačića uskočiti u cipele vrtlara, kuhara, konjušara, vojnika i proživjeti jedan dan baš onako kako se živjelo na ovom prekrasnom imanju u 19. stoljeću.

Ulaz na sve koncerte kao i sudjelovanje na radionicama i vođenim turama je besplatno (uz prethodnu prijavu), a detaljan raspored događanja čeka vas na poveznici: https://www.visitzapresic.hr/novosti/ljeto-kod-bana/