Prstići Vrapča pobjednici turnira u Pušći

NK Pušća je organizirala turnir prstića i limača prvog vikenda u rujnu. Po lijepom i sunčanom vremenu, turnir su otvorili prstići. Uz bučno navijanje roditelja, dida i baka te ostale rodbine, u Pušći smo mogli vidjeti puno lijepih poteza budućih zvijezda.

Prvo mjesto osvojili su prstići NK Vrapče, drugo mjesto NK Bistra, treće mjesto NK Inker iz Zaprešića i četvrto mjesto prstići Mladost iz Petrinje.

Da dobro ste pročitali, iz Petrinje je u Pušću stigla ekipa NK Mladosti iz Petrinje kako bi podržali rad NK Pušća i to je sportsko povezivanje koje nema cijenu.

Ništa bez bubnja, gromoglasna podrška s tribina

Igrač turnira je Velimir Gospodarić iz NK Vrapča, najbolji strijelac David Grgec iz NK Inker, a najbolji golman Borna Dubravec iz NK Bistre.

Imamo i ekipu turnira, a to su:  Velimir Gospodarić – NK Vrapče,  Jakov Braovčak – NK Vrapče, Patrik Šunc – NK Pušća, David Grgec iz NK Inkera, Luka Ivanković iz NK Inkera, Noa Jurić iz NK Mladost Petrinja, Borna Dubravec NK Bistra, Patrik Car – NK Bistra i Tristan Paripović iz NK Vrapče.

Predsjednik NK Pušća Nikola Vicković

Ukupno je na turniru prstića nastupilo 10 ekipa. Nazočnima je na sudjelovanju zahvalio predsjednik NK Pušća – Nikola Vicković.

Načelnik Filip Bernardić (na fotografiji prvi z desne strane) je podijelio pehare najboljima i izradio zadovoljstvo što kluba nastavlja s dobrim radom, a prije svega s radom najmlađih kategorija.

Pehare je podijelio načelnik FIlip Bernardić