SU-LA pred domaćom publikom izgubila 3:0 od Samobora

Kibici NK SU-LA s nestrpljenjem su očekivali domaću utakmicu svog kluba te su unatoč visokom porazu od Samobora, pljeskom ispratili igrače u svlačionicu. Naime, utakmica je po lijepom vremenu i punim tribinama bila lijepa za oko, igrači su se trudili i prikazali dobar nogomet unatoč početku sezone.

Trener Davor Debogović koji je od ove sezone preuzeo treniranje prve momčadi  kazao je kako je ekipa u utakmicu ušla s previše respekta prema NK Samobor.

Nakon početnog ispitivanja, bilo je šansi i s jedne i sa druge strane, ipak ruku na srce ekipa Samobora je dominirala u većem dijelu prvog poluvremena i otišla na odmor zasluženim vodstvom 1:0, a gol je postigao Josip Mohač (41 min.)

U drugom poluvremenu domaćini su krenuli na sve ili ništa, dominirali su terenom, stvarali pokoju šansu, no u 62. minuti je Čerkez Moran odlučio utakmicu i zabio drugi gol za Samoborce.

Ponovno su se domaćini pokušali vratiti u utakmicu, ali kako to obično biva umjesto smanjenja rezultata, Čerkez je gotovo u zadnjoj minuti susreta pogodio za 3:0.

Na kraju utakmice publika je velikim pljeskom nagradila Samoborce, ali i domaće igrače kojima treba potpora publike kako bi uz treninge dostigli formu koja ih može vratiti u dobre rezultate i pobjede.

Možda je na kraju utakmicu najbolje opisao gostujući trener Stjepan Bašić koji je čestitao domaćoj ekipi i na početku sezone istakao visoke ambicije NK Samobora, a to je prvo mjesto.