Zajec uoči promocije biografije u Pregradi objavio fotografije nastale na istoj lokaciji prije 45 godina

Uoči nedjeljne promocije svoje biografije u Pregradi, jedna od najvećih legendi Dinama, Velimir Zajec na svojem je Facebook objavila fotografiju od prije 45 godina u istoj prostoriji, Gradskoj vijećnici Pregrade.

“U nedjelju bi u Pregradi mogel doživjeti deja vu. Prije 45 godina sam u prepunoj Gradskoj vijećnici, doduše s kosom, manjom kilažom i u kožnjaku, govoril na “Usmenim novinama” kao igrač Dinama u organizaciji Sportskih novosti. Sada u rodno mjesto svog oca dolazim promovirati svoju biografiju koja su sam ispisival u tih idućih 40-ak godina. Dolazim bez kožnjaka… I bez kose… S kojom kilom viška… Uopće ne sumnjam da će i u nedjelju ista prostorija biti također puna. Promocija počinje u 17h, a ulaz je slobodan. Vidimo se!”, napisao je Velimir Zajec uz fotografije.

Link objave: https://www.facebook.com/zeko.dinamo/posts/pfbid0QLDtTDJ3ba24iAzDdJvSr8WKtR4uQdAcDkmhVPBxGSZA3Ypx2MjT2BVJAwqwEgYul

Podsjetimo, Velimir Zajec uz svog suigrača iz legendarne 1982. Željka Hohnjeca, u nedjelju predstaviti knjigu “Zeko – biografija Velimira Zajeca”, knjigu koja je prošle godine izašla iz tiska.

Pregrada nije slučajno izabrana kao jedna od prvih stanica turneje promocije knjige jer je upravo iz Pregrade Zajecov otac koji mu je donio prve kopačke u životu iz Afrike gdje je radio nekoliko godina.

Ulaz na promociju je slobodan, cijeli događaj najavljen je za 17 sati, a moderirat će ga poznata TV voditeljica Mila Horvat. Poslije kratkog razgovora predviđeno je potpisivanje knjiga, koje će se moći kupiti na samoj promociji po promotivnim cijenama, od strane samog Zajeca.