HDZ Svete Nedelje predao je 127 listi kandidature s više od 1000 potpisa podrške

HDZ Svete Nedelje predao je 127 listi kandidature s više od 1000 potpisa podrške Gradskom izbornom povjerenstvu. Zahvaljujemo svima koji su svojim potpisom iskazali podršku našem timu kao i cijeloj ekipi koja je marljivo sudjelovala u organizaciji sakupljanja potpisa.

Na lokalne izbore izlazimo s kandidatima za gradonačelnika i njegova zamjenika, za Gradsko vijeće te za sva Vijeća mjesnih odbora.

‘Ovom prilikom potvrđujem da je kandidat za zamjenika gradonačenika Robert Radošević, nestranačka osoba. To dokazuje da je naša stranka spremna na suradnju s ljudima koji imaju znanje, koji su se već dokazali svojim radom u lokalnoj zajednici, koji imaju vizije razvoja i koji, nadasve, vole svoj grad.

Na listi za Gradsko vijeće je visokoobrazovana, pomlađena ekipa u kombinaciji s poduzetnicima. To nam daje savršen spoj iskustva i znanja te svježine i motivacije čime smo stvorili nepobjediv tim. Ispunili smo i rodnu zastupljenost sa šest žena na listi. Na izbore za Gradsko vijeće izlazimo u suradnji s Nezavisnom listom Stjepana Kožića. Predajom lista za sve mjesne odbore dokazali smo da smo ozbiljna stranka i da želimo stvarati uvjete za razvoj svih 14 naselja u Gradu Sveta Nedelja. Također, pojedini naši članovi su i na listi za Skupštinu Zagrebačke županije, Zahvaljujem svima koji su na pružili potpise podrške za naše kandidate i vjerujem u dobar izborni rezultat’ – napomenuo je Damir Halužan, kandidat za gradonačelnika, ujedno i nositelj liste za Gradsko vijeće Svete Nedelje.