Kandidaturu Stjepana Kožića podržalo 19.148 stanovnika Zagrebačke županije

 

 

Zagreb, 29. travnja 2021. – Kandidaturu za još jedan mandat župana Zagrebačke županije – s 19.148 potpisa potpore, predao je danas Županijskome izbornom povjerenstvu Stjepan Kožić, predsjednik stranke Stjepan Kožić – Nezavisna lista. Njegovu kandidaturu podupiru HDZ, BM 365 – Stranka rada i solidarnosti, HSU, HSLS i HNS – liberalni demokrati.

Kandidati za njegove zamjenike su Ervin Kolarec (HDZ) i Damir Tomljenović (HDZ).

– Predajom kandidature stavili smo se na raspolaganje biračima. Odluka je u rukama žitelja Zagrebačke županije, koji će 16. svibnja odlučiti imam li povjerenje za novi mandat. O meni najbolje govore realizirani projekti, a moj program nije popis želja, već čitav niz realnih i provedivih projekata. Pozivam žitelje županije da zajednički nastavimo graditi još bolju i uspješniju Zagrebačku županiju – nakon predaje kandidature izjavio je Kožić.

Željko Turk, predsjednik ŽO HDZ-a Zagrebačke županije, ujedno i nositelj kandidacijske liste HDZ-a, HSU-a, HSLS-a i HNS-a za Skupštinu Zagrebačke županije rekao je da broj prikupljenih potpisa podrške dovoljno govori o snazi koalicije, ali i promišljanju žitelja Zagrebačke županije.

– Čvrsto vjerujemo da ćemo na izborima polučiti dobar rezultat, da će birači dati glas onima koji će ih najbolje voditi u vremenu koje slijedi – rekao je Turk.

U ime koalicije SKNL-a i stranke BM 365, Zvonko Kunić je ustvrdio da je Stjepan Kožić sinonim za Zagrebačku županiju i uspjeh!

– Čvrsto vjerujemo u dobar rezultat na izborima – poručio je Kunić.

Osim što je kandidat za župana, Stjepan Kožić je i nositelj kandidacijske liste SKNL-a i BM 365 – Stranke rada i solidarnosti za Skupštinu Zagrebačke županije.