NK SU-LA: Lavice se samostalno od jeseni natječu u 2. ligi centar

Lijepa vijest stiže  iz Laduča. Naime, klub u kojem su perjanica cure popularnog naziva Lavice stekle su pravo natjecanja u 2. ligi Centar.
Put do ovakvog razvoja situacije nije bio nimalo lak, puno treniranja, izazova, uspona i poneki pad pratili su djevojke koje uspješno vodi trener Marko Marić.
Sigurno da je ova vijest veliki iskorak za klub – NK Sutla Laduč, a veliko priznanje ide roditeljima koji su pratili i prate svoje djevojčice, svoje lavice na ovom sportskom putu.
Bezbroj putovanja, bezbroj prijeđenih kilometara osobnim automobilom, bezbroj uloženih slobodnih sati, u konačnici i financijskih sredstava doveli su eto Lavice u natjecateljsku ligu.
A u ovoj 2. ligi Centar očekuju ih vršnjakinje iz NK Varteksa iz Varaždina, ŽNK 4 Rijeke iz Karlovca, Frankopanke iz Siska i još niz odličnih ekipa iz znatno većih sredina nego što je općina Brdovec.
Ali, Lavice su nebrojeno puta pokazale i dokazale da nemaju kompleks prema klubovima iz većih sredina, vjerujemo da će tako i nastaviti.
Već 26. i 27. kolovoza očekuje ih nastup na jednom na najboljih i najvećih ženskih turnira u Hrvatskoj, u Čakovcu.
Želimo im puno sreće, čestitamo na uspjehu i veselimo se njihovim daljnjim sportskim rezultatima.
Vjerujemo da će na tom putu Lavice izdašnije pratiti klub kao i Općina Brdovec, jer one su ambasadorice Općine Brdovec, djevojke koje su sportski uzor mnogim vršnjakinjama i vrijedne podrške koju su dosadašnjim radom više nego zaslužile. A vjerujemo da će taj put prepoznati i sponzori, jer je svaki euro doista vrijedan ulaganja.