ODGOVOR DAVORU FILIPOVIĆU NA TVRDNJE O PODRŽAVANJU TOMISLAVA TOMAŠEVIĆA U DRUGOM KRUGU

 

Vesna Škare Ožbolt, nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Grada Zagreba, u posljednje je vrijeme konstantno izložena napadima HDZ-ovog kandidata Davora Filipovića koji su neutemeljeni i neistiniti te obmanjuju javnost. Jedan od takvih je i tvrdnja da će podržati Tomislava Tomaševića u drugom krugu.

 

„Ovo je već treći pokušaj diskreditiranja mene od strane Davora Filipovića, i to podmetanjem lažnih vijesti. Jedva je dočekao da moju sarkastičnu izjavu na račun Tomaševića prikaže kao koaliciju. 

 

Ja ću Tomaševića pobijediti u drugom krugu, a ne koalirati!

 

Davoru Filipoviću bi bilo dobro da se vrati u peti razred osnovne škole i ponovi lekciju čitanje (i slušanje) s razumijevanjem. Očito je, naime, da g. Filipović, nemajući pametnijeg posla ni sadržaja za vlastitu kampanju, pokušava naći skrivene motive u tuđim kampanjama. Pritom ga ni logika ne služi, a ona ipak spada u više razrede obrazovanja, odnosno u srednju školu.

 

Mogao je uočiti da sam se kandidirala prva, kad se nije uopće znalo tko će biti drugi kandidati. G. Tomašević je trebao biti kandidat SDP-a, a g. Filipović je posljednji saznao da uopće ide u kampanju, i to kad je zagrebački HDZ odlučio da će on biti “utješni kandidat”. Očito mu nisu dali jasnu ulogu i tekst. On će ionako drugi krug ovih izbora gledati iz vlastitog dnevnog boravka.“