SJEDNICA OV-A PUŠĆA – Usvojeno godišnje izvješće o izvršenju proračuna

Održana je posljednja sjednica općinskog vijeća općine Pušća u ovome sazivu. Na dnevnom redu našlo se godišnje izvješće o izvršenju proračuna, a posljednja sjednica bila je i prilika za rekapitulaciju učinjenog u trenutačnom mandatu.

Na posljednjoj sjednici u ovom sazivu općinskog vijeća u Pušći prihvaćeno je godišnje izvješće o izvršenju proračuna u 2020.-oj.

Načelnica općine Anđela Cirkveni: „Izvršenje proračuna je 94%. Mislim da je to u ovako turbulentnoj godini jako dobro izvršenje. Imamo prijenos sredstava u od milijun i 248 tisuća koje smo namjenski namjenili.“

Među učinjenim u proteklom mandatu načelnica je najviše istaknula projekt dogradnje Osnovne škole Pušća.

Načelnica se nadovezuje: „Imamo sada 6 učionica, 3 kabineta, učionicu za školu u prirodi.. Vjerujemo da će 1.9. naši učenici krenuti u jednosmjenski rad i s ponosom možemo reći da smo zadovoljni i zahvaljujemo Zagrebačkoj županiji i županu Stjepanu Kožiću na ovako velikom projektu koji se sada kod nas provodi.“

Načelnica se nada da će im uskoro biti odobrena sredstva iz EU fondova za još jedan kapitalan projekt rekonstrukcije športsko-rekreativnog centra.