Sveta Nedelja organizira 27 dodjelu nagrada i priznanja najboljima u sportu

Sportska Zajednica Grada Sveta Nedelja planira održati 27. Svečanu dodjelu nagrada i priznanja najboljima u sportu Grada Sveta Nedelja za 2022.godinu.

 

Svečana dodjela nagrada i priznanja održati će se u petak, 17. veljače 2023. godineu školskoj  sportskoj dvorani OŠ Vladimira Deščaka, Školska 4, Novaki, 10431 Sveta Nedelja, u prostoru  galerije na katu i sa početkom u 19 sati.

U privitku dostavljamo fotografiju sa jedne od prošlih svečanih dodjela nagrada i priznanja

 

Sjedište Sportske zajednice grada Sveta Nedelja je u Svetoj Nedelji, Trg Ante Starčevića 5, a Zajednica broji 1800 registriranih sportaša i rekreativaca, učlanjenih u 36 sportskih udruga, od čega je 31 punopravna, 2 pridružene udruge članice i 3 udruga članica na stažiranju, koje sudjeluju u 21 sportsko-rekreativnoj aktivnosti: nogomet, muški i ženski rukomet, stolni tenis, borilački sportovi (karate, judo, taekwondo, kickboxing i hrvanje), športski ribolov, šah, biciklizam, pikado, bowling, streličarstvo, planinarstvo, automobilizam i motociklizam, airsoft, verificirani športski program za predškolski uzrast i atletika kroz školska sportska društva pri OŠ Sveta Nedjelja i OŠ Vladimira Deščaka.