U Krapini kazališna predstava za djecu „Mačak u čizmama“

 

Povodom svjetskog dana kazališta za djecu i mlade koje se svake godine obilježava 20. ožujka pod sloganom „Povedite dijete u kazalište“, Pučko otvoreno učilište Krapina organizira u subotu 11. ožujka 2023. u 17,30 sati u Festivalskoj dvorani gostovanje Kazališne družine Ivana Brlić Mažuranić iz Slavonskog Broda sa predstavom Mačak u čizmama.

Slavnu basnu Charlesa Perraulta o modno osvještenom mačku koji pomoću lukavosti osigura svom gospodaru, mlinarevom sinu, ruku kraljeve kćeri, ne treba posebno predstavljati ni djeci ni roditeljima. Naša predstava neće izmišljati toplu vodu i zbunjivati male i velike gledatelje nekim suvremenim izmišljotinama i eksperimentima. Dali smo si u zadatak naizgled jednostavan a, u biti, vrlo izazovan zadatak: napraviti klasičnu predstavu za djecu sa uzbudljivim zapletom, maštovitom scenografijom i kostimima, razigranim glumcima, poletnom glazbom te puno, puno, PUNO smijeha.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni dvorane od utorka do petka od 13 do 17 sati, sat vremena prije početka predstave i na www.ulaznice.hr

Kupi ulaznicu: https://www.ulaznice.hr/web/event/69/949