Vrelo zvuka: etno večer s Dunjom Knebl

Foto: Jahve Joža

Ponedjeljak 21.8. / Klub Močvara, Zagreb
Vrata 20h / Početak 20.30h / Upad: 0kn

Dunja Knebl (Zagreb) i gosti

Nakon pauze od tri godine, 21. kolovoza u Močvari Dunja Knebl ponovo okuplja prijatelje, polaznike Močvarnih etno-radionica, ali ne samo njih, kako bi se svi družili uz pjesmu i svirku na omiljenoj terasi Močvare. Posebnost ovog okupljanja je i obilježavanje 30 godina od prvog nastupa koji smatra početkom svoje etno-priče. Od tada je snimila 23 studijska albuma, pobrala brojna priznanja u Hrvatskoj i inozemstvu, a najnoviji albumi su ove godine dospjeli na world music top-ljestvice u svijetu.

O svemu tome najbolje kaže Dunja: “Najljepše je kad se ljudi druže i pjevaju zajedno; stvara se čarobna atmosfera.

Bilo je tako brojnih druženja nakon kojih su svi bili bogatiji za poneku pjesmu, stihove ili lijepo raspoloženje. Mnogi sudionici su u međuvremenu snimili albume, nastupali po Hrvatskoj i izvan nje. Za sve one koji još nisu bili na ranijim druženjima, večer je to gdje svi mogu sudjelovati u programu, solo ili zajednički. Program nije definiran, stvaraju ga svi prisutni na licu mjesta, a često zapjevaju svi zajedno. Dunja će vas voditi u razne dijelove Hrvatske i drugih zemalja. Možete samo slušati i uživati  u ugodnom ambijentu terase, ili i sami sudjelovati. Osim toga, dočekat će vas njeni etno-zalogajčići, mini-izložba etno-torbica, etno-ukrasa, te veliki izbor albuma.

Posjetite Močvaru u ponedjeljak 21. kolovoza i saznajte zašto su Etno večeri s Dunjom Knebl tako posebne.

Pogledajte video iz Močvare:
https://youtu.be/3nZo4IEj-kw

Dunju Knebl i Roka Margetu pogledajte 8. rujna uživo na E.T.N.O. festivalu u Koprivnici. Prije nastupa u Koprivnici Dunja će održati predavanje pod temom “Stvaranje etno glazbe”.

Korisne poveznice:
http://dunjaknebl.com
https://dunjaknebl.bandcamp.com
www.facebook.com/dunjakneblica
www.instagram.com/dunjaknebl