Zaprešić – Humanitarni koncert “Djeca za Lavu”

U petak, 3. ožujka 2023. u Zaprešiću će se ujediniti srca malih i velikih Zaprešićana na Humanitarnom koncertu „Djeca za Lavu“.

Hrvati su i ovoga puta pokazali veliko srce – u samo 25 dana prikupljeno je 2,4 milijuna eura za liječenje Lave Petrušić, djevojčice koja boluje od spinalne mišićne atrofije. Iako je prikupljen potreban novac, Lavina misija ide dalje.  Naime, Lavini roditelji osnovat će udrugu Lavina dobrih djela koja će se baviti djecom s neuromuskularnim oboljenjima, a dodatno prikupljen novac služit će za pomoć ostaloj potrebitoj djeci.

Humanitarni koncert „Djeca za Lavu“ održat će se u petak,  3. ožujka 2023. s početkom u 19 sati u Sportskoj dvorani Osnovne škole Antuna Augustinčića. Umjesto klasične kupovine ulaznica, posjetitelji će moći uplatiti donaciju na Lavin račun. Za bogati program pobrinut će se Plesni studio Jeté, Zaprešićke mažoretkinje Jelačićke, Mlađi orkestar Tamburaškog zbora Gaj Zaprešić, Dječji orkestar Puhačkog orkestra Zaprešić, Dječji zbor Glazbene škole Zlatka Balokovića Zaprešić, Max teatar i Dječja sekcija Kulturno-umjetničkog društva Kupljenovo.

Ovoj plemenitoj akciji pridružili su se i voditelji RTL Kockice Tatjana Horvatić i Davor Balažin koji će publiku voditi kroz dinamičan i raznovrstan program.