HDZ KRAPINSKE TOPLICE/ Zvonko Očić predao potpise za kandidaturu za načelnika Općine Krapinske Toplice

 

 

 

 

Očić predao više od 500 potpisa potpore građana: „Očekujem pobjedu već u prvom krugu izbora”

 

Članovi Općinske organizacije HDZ-a Krapinske Toplice u srijedu su predali liste s potpisima građana koji za predstojeće lokalne izbore daju podršku kandidaturi HDZ-ovog Zvonka Očića za načelnika Općine.

 

Očić je aktualni predsjednik Općinskog vijeća Krapinskih Toplica, a za njegovu kandidaturu za općinskog načelnika prikupljeno je nešto više od 500 potpisa, čime su u HDZ-u vrlo zadovoljni.

– S obzirom na sve okolnosti te činjenicu da smo potpise prikupljali svega tri dana, doista sam zadovoljan što mi toliko građana daje podršku u nastojanju da preuzmem vođenje Općine Krapinske Toplice. Zahvalan sam svima koji su mi na taj način ukazali povjerenje, a vjerujem da će to učiniti i na izborima 16. svibnja – rekao je Očić, dodavši da očekuje pobjedu već u prvom krugu izbora te da će HDZ osvojiti najveći broj mandata i time osigurati većinu u Općinskom vijeću.

 

Predaji potpisa nazočili su i Ernest Svažić, predsjednik ŽO HDZ-a Krapinsko-zagorske županije i stranački kandidat za župana, predsjednik Općinske udruge umirovljenika Krapinske Toplice i član HDZ-ove liste za Općinsko vijeće Josip Martinec te predstavnica Mladeži HDZ-a Marija Matovina.

 

Ernest Svažić, aktualni načelnik Općinske Krapinske Toplice, istaknuo je da je ponosan na broj prikupljenih potpisa sumještana koji su dali podršku HDZ-ovom kandidatu za novog načelnika.

– Sretan sam i zbog činjenice da je to zapravo podrška dosadašnjim, ali i budućim projektima i investicijama koje će moj nasljednik nastaviti provoditi. Naš cilj je razvoj Krapinskih Toplica, nastavak brojnih ulaganja, projekata i investicija, ali i razvoj cijele naše Krapinsko-zagorske županije. Zahvaljujem svima koji su dali svoju podršku našem kandidatu Očiću, Hrvatskoj demokratskoj zajednici i meni kao kandidatu za župana Krapinsko-zagorske županije. Nastavit ćemo ići naprijed i raditi u smjeru razvoja i dobrobiti svih Zagorki i Zagoraca i očekujem da će na nadolazećim lokalnim izborima građani diljem naše županije prepoznati HDZ kao pravi izbor – rekao je Svažić.