SDP je dobio izbore u samo dva grada i niti jednoj općini

Zmajlović vrijeđa stanovnike Zagrebačke županije koji u prvom krugu izbora nisu podržali kandidate SDP-a

 

Zagrebačka županija ima devet gradova i 25 općina, a u prvom krugu lokalnih izbora pobjedu je odnio 21 kandidat koji je član ili podupire koaliciju HDZ-a, SKNL-a, stranke BM 365, HSU-a, HSLS-a i HNS-a. Također, kandidata za župana Stjepana Kožića, kojeg podupire ova koalicija, podržalo je gotovo 45 posto birača.

 

“U koliko gradova i općina je pobijedio SDP u prvom krugu? U dva grada i niti jednoj općini!”, poručuju iz Kožićeve koalicije ocijenivši današnju Zmajlovićevu izjavu sramotnom, koja direktno vrijeđa stanovnike Zagrebačke županije koji su svoje rekli 16. svibnja.

 

Podsjećamo, Zmajlović je danas izjavio: “Sada nije bitno tko je koje stranke i iz kojega grada, jer imamo zajednički cilj – maknuti HDZ iz Zagrebačke županije”.

“Trebamo li gospodine Zmajloviću maknuti i sve stanovnike koji podržavaju ovu opciju?” – pitaju se u Kožićevoj koaliciji.

 

Nevjerojatna je količina objeda koje je Mihael Zmajlović izgovorio prema svojim protukandidatima, kao i neizvedivih predizbornih obećanja danih stanovnicima županije, a sve to kako se uskoro, po prvi puta, ne bi morao prijaviti na burzu rada.