Socijaldemokrati prisustvovali manifestaciji Bučijada u Ivanić Gradu

Predstavnici Socijaldemokrata prisustvovali su danas na 19. Bučijadi u Ivanić Gradu. Delegacija je bila predvođena predsjednikom stranke i potpredsjednikom Hrvatskog sabora Davorkom Vidovićem, predsjednicom Središnjeg odbora Aleksandrom Biškupec-Šević, predsjednikom Županijske organizacije Socijaldemokrata Zagrebačke županije Zdravkom Lojnom koji ujedno bio i domaćin, saborskim zastupnicima Nikšom Vukasom, glavnim tajnikom i Ivanom Posavec Krivec, političkom tajnicom, zamjenikom glavnog tajnika Sebastijanom Svatom, predsjednikom Općinske organizacije Kloštar Ivanić Željkom Jozićem te našim proslavljenim rukometnim golmanom i članom predsjedništva Vladom Šolom.

„Dolazim već peti puta na ovu sjajno organiziranu manifestaciju koja povezuje i kulturu i običaje i gospodarstvo i pokazuje da se na ovoj našoj zemlji može od jednog običnog poljoprivrednog proizvoda napraviti čudo. Ovo je sjajna prilika da se ljudi upoznaju, da se nađu OPG-ovci, poljoprivrednici… Ovo je jedna od najvećih turističko-gastronomskih manifestacija u središnjoj Hrvatskoj i može biti uzor manifestacijama u drugim dijelovima Hrvatske.“ – izjavio je predsjednik Socijaldemokrata Davorko Vidović.

Socijaldemokrati su prošetali gradom, razgovarali s građanima, gospodarstvenicima i predstavnicima lokalnih OPG-ova te su imali priliku kušati razne delicije od buče i uživati u raznim sadržajima koje ova manifestacija nudi.

Bučijada je manifestacija koja od 2004. godine kontinuirano privlači sve veći broj izlagača i posjetitelja zahvaljujući svojoj raznolikoj ponudi. Ovaj događaj pruža kvalitetne proizvode, gastronomske užitke, zabavu i kulturni doživljaj za sve generacije, te se neprestano širi i obogaćuje novim sadržajima. Uključenost poljoprivrednih, kulturnih i ugostiteljskih subjekata u organizaciju manifestacije dodatno doprinosi njenom uspjehu.