Za predsjednika Mladeži HDZ-a Dubravica izabran je Lovro Harapin

U Dubravici je na sjednici mladih članova Općinske organizacije HDZ-a Dubravica izabran i konstituiran Općinski odbor mladeži HDZ-a i izabran predsjednik. Za predsjednika Mladeži HDZ-a Dubravica izabran je Lovro Harapin.
Dobar rad općinske organizacije HDZ-a općine Dubravica i načelnika Marina Štritofa prepoznali su mladi koji su se uključili i žele kroz društveno-politički rad dodatno pridonijeti razvoju općine Dubravica. A kao što netko reče, mladi nisu budućnost, oni su sadašnjost.
“Čestitke novoizabranom predsjedniku kao i svim članovima Općinskog odbora mladeži. Veseli nas buduća suradnja s mladim snagama stranke koje su sada i formalno organizirane” kazao nam je predsjednik HDZ-a općine Dubravica i načelnik Marin Štritof.
Općina Dubravica je od osnutka kontinuirano ulagala u podizanje komunalnog standarda kao i sadržaja koji su od presudnog značaja za ostanak mladih obitelji na području općine Dubravica.
A to su uz komunalni standard; vrtić, škola, poduzetnički inkubator te niz projekata vezanih uz olakšavanje života mladih obitelji. Vrijeme je da se i ti mladi ljudi snažnije i jače uključe kako bi se ti trendovi nastavili i život zajednice uobličio na način da mladi ostanu živjeti u našem kraju.
Načelnik Štritof je već u prethodnim izjavama naglašavao kako je negativan trend prekinut te Dubravica postaje mjesto poželjno za život. A da bi to tako u cijelosti bilo ovisi i o Vladi RH koja nizom mjera pokušava mladima, ali i svim ostalim olakšati život.
Najveća demografska mjera je javni prijevoz rekao je svojedobno demograf Strmota, a na Vladi je da riješi kruncijalno pitanje sutlanskog kraja – a to je revitalizacija, rekonstrukcija ili obnova Kumrovečke pruge, naziv nije važan, važna je poruka koja je odaslana iz Dubravice.