ZAPREŠIĆ: Besplatna ljetna škola kreativnosti i talenta

 

Od ponedjeljka do petka (28. lipnja – 2. srpnja) Grad Zaprešić za djecu od 9 do 14 godina u prekrasnom kompleksu Novih dvora organizira Ljetnu školu „Zaprešić djeci“. Radionice će se odvijati svakim danom od 9:30 do 11:30 na raznim lokacijama na otvorenom unutar kompleksa te u Vršilnici.

Djeca i mladi Zaprešića i okolice tako imaju prilike sudjelovati u četiri različite besplatne radionice: glazbenoj, filmskoj, dramskoj i likovnoj. Svoju kreativnost i talent moći će razvijati snimajući i montirajući filmove, svladavajući glazbene tehnike, oslikavanjem ili pak pokretom i glasom, ovisno o radionici koju su odabrali, a sve vođeni vrhunskim voditeljima s bogatim radnim iskustvom.

U sinergiji svih radionica nastajat će tijekom pet dana zajednički proizvod koji će biti prezentiran na završnoj svečanosti.

Grad Zaprešić kontinuirano ulaže u djecu i mlade te potiču djecu na kreativno provođenje slobodnog vremena, a u pripremi je novi sajam izvanškolskih aktivnosti na kojem ćemo uoči nove školske godine prezentirati brojne aktivnosti za djecu i mlade koje se nude u Zaprešiću.